Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, στα πλαίσια λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας, σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών και Φίλων Ενάντια στον Καρκίνο του Προστάτη «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ», διοργάνωσε ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη με θέμα:
«Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία του Καρκίνου του Προστάτη»

Χαιρετισμούς απέδωσαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιαννάκου-Πάσχου Άννα και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κ.Α.Π.Η. κ. Ερμίδης Δημήτριος.
Το Προεδρείο αποτέλεσαν ο κ. Ντούμας Κωνσταντίνος, Χειρουργός Ουρολόγος Ουρολογικής Κλινικής ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και η κ. Κυριακή Χαρά, Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος του Δ.Κ.Υ. Καλλιθέας.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, Χειρουργός Ουρολόγος, Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» και ο κ. Ζιόπουλος Αλέξανδρος, Πρόεδρος Συλλόγου «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ».
Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις των δημοτών Καλλιθέας και μελών του Κ.Α.Π.Η. Καλλιθέας, του Πανελλήνιου Συλλόγου Ασθενών και Φίλων Ενάντια στον Καρκίνο του Προστάτη και όσων παρακολούθησαν την ημερίδα και απαντήθηκαν από τους Ιατρούς Ουρολόγους κ. Ντούμα Κωνσταντίνο και κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και video της εκδήλωσης

© 2019 - proaspizo.gr