Κωνσταντίνος Ντούμας, MD, PhD, FEBU

email: ntoumask@yahoo.com

tel: 2132032327

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτορας Χειρουργικής της Ιατρικής Αθηνών

Μετά τη λήψη ειδικότητας ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ μετεκπαιδεύτηκα ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών στο Εδιμβούργο του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ενδοουρολογία και έλαβα και δίπλωμα εκτέλεσης υπερήχων ουροποιητικού.

Από το 1997 εργάζομαι ως Ουρολόγος στην Ουρολογική Κλινική του ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και από το 2014 είμαι ο Συντονιστής Διευθυντής της Κλινικής.

Έχω συγγράψει δεκάδες επιστημονικά άρθρα, πραγματοποιήσει εκατοντάδες παρουσιάσεις-συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια, αντίστοιχες συμμετοχές σε προεδρεία εκδηλώσεων, με πολλαπλές διεθνείς βραβεύσεις επιστημονικών εργασιών, ενώ έχω διοργανώσει πολλές επιστημονικές συνεδριάσεις με θεματολογία σύγχρονης Ουρολογίας.

Στην κλινική μας έχω εκπαιδεύσει και έχουν λάβει τίτλο ειδικότητας δεκάδες Ουρολόγοι ενώ από διετίας είμαι εξεταστής στις εξετάσεις ειδικότητας Ουρολογίας. Συνολικά εκτελώ περίπου 1000 χειρουργικές επεμβάσεις κάθε βαρύτητας ετησίως, με εξειδίκευση στην Ουρογεννητική Ογκολογία.

Δρ. Δέσποινα Κατσώχη

Η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη είναι ογκολόγος- ακτινοθεραπευτής, εξειδικευμένη στις νεότερες τεχνικές της ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας και στους συνδυασμούς των θεραπευτικών ογκολογικών σχημάτων.

Διευθύντρια της “Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογικής Συνεργασίας” (www.aktinotherapeia.com)

Επικεφαλής Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος του “Κέντρου Βραχυθεραπέιας Προστάτη” (www.prostate.gr)

Ιδρύτρια και Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΆΚΟΣ (www.akoslife.com)

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή και ειδικεύτηκε στην Ακτινοδιαγνωστική και στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία στο Πανεπιστήμιο RWTH Aachen Γερμανίας.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στους ειδικότερους τομείς της ακτινοθεραπείας και του συνδυασμού της με τη χημειοθεραπεία αλλά και σε νεότερες θεραπείες, στις Ιατρικές Σχολές  Βερολίνου και Μονάχου.

Ειδικεύτηκε σε θέματα ακτινοπροστασίας και επικέντρωσε το επιστημονικό της ενδιαφέρον στην ανάπτυξη ακτινοθεραπευτικών τεχνικών και μεθόδων, αποκτώντας διεθνώς κατοχυρωμένο, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Έχει εκπαιδευτεί και στη συνέχεια έχει εργαστεί σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια και νοσοκομεία της Γερμανίας όπου και ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα (1990 επίκουρη καθηγήτρια)  ενώ κατείχε διευθυντική θέση (1991-1995 υποδιευθύντρια Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου RWTH Aachen).

Συνεργάζεται με πολλά κέντρα σε Ευρώπη και Αμερική για την ανάπτυξη και εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων όπως η βραχυθεραπεία ιδιαίτερα του προστάτη αδένα, η στερεοταξία εγκεφάλου και η εξωκρανιακή στερεοταξία (σώματος).
Έχει συγγράψει σειρά πρωτότυπων επιστημονικών άρθρων και κεφαλαίων σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά εγχειρίδια και βιβλία αλλά και άρθρα σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά.

Είναι μέλος Ιατρικών Εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό  και συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση επιστημονικών σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων.

Δρ Σπυρίδων Γκούβαλης

Ο Δρ. Σπύρος Γκούβαλης είναι Χειρουργός Ουρολόγος, εξειδικευμένος στις νεότερες τεχνικές της ουρολογικής χειρουργικής και στις πλέον σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους. (www.sgouvalis.gr)

Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Υγεία Τιράνων 

Επιστημονικός συνεργάτης των Νοσοκομείων Υγεία και Μητέρα Αθηνών.

Αντιπρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨ΆΚΟΣ¨ (www.akoslife.com)

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή και ειδικεύτηκε στην Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου RWTH Aachen. Έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια και νοσοκομεία της Γερμανίας, όπου ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα και κατείχε διευθυντική θέση.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του σε ειδικότερους τομείς της χειρουργικής ουρολογίας,  με έμφαση στην ογκολογική ουρολογία, όπου και διέπρεψε εφαρμόζοντας ριζικές επεμβάσεις οι οποίες διατηρούν τη λειτουργικότητα του οργάνου ( π.χ μερική νεφρεκτομή και διατήρηση της στυτικής λειτουργίας μετά από ριζική προστατεκτομή). Ειδικεύεται σε επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης της λειτουργίας οργάνων, όπως η δημιουργία νεοκύστης σε άνδρες και γυναίκες. Έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δεξιοτεχνία σε επανορθωτικές επεμβάσεις συγγενών ανωμαλιών σε παιδιά ενώ απέκτησε επάξια την ιδιότητα του Παιδοουρολόγου.

Συνεργάζεται έως σήμερα, με πολλά κέντρα σε Ευρώπη και Αμερική, στην ανάπτυξη και εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων στη Χειρουργική Ουρολογία, όπως η λαπαροσκοπική και η ρομποτική χειρουργική αλλά και σε ειδικές θεραπείες, όπως η βραχυθεραπεία του προστάτη.

Ο Δρ Γκούβαλης έχει συγγράψει πολλά πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα για έγκυρα επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ έχει  συγγράψει κεφάλαια σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά εγχειρίδια. Είναι μέλος  Ιατρικών Εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση επιστημονικών σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων.